Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.

image

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί το  καθαρό μετάξι, τα αιθέρια έλαια και 15 άλλα προϊόντα με βιταμίνεςνα μπαίνουν επάνω στην τρίχα του τετράποδου φίλου μας ;

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως το νερό που κάνουμε μπάνιο τους μικρούς μας φίλους  είναι φιλτραρισμένο και οξυγονώνετε ;

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 15 κολόνιες και αρώματα για μετά τον καλλωπισμό ; 

Και όμως η αγάπη και το πάθος δεν λείπουν ποτέ από τον καλλωπισμό του μικρού σας φίλου από το σαλόνι ομορφιάς στο οποίο κυριαρχεί η ποιότητα σε συνδυασμό με τα καλύτερα και πιο αγνά προϊόντα της αγοράς, έτσι ώστε ο κάθε καλλωπισμός να είναι μια δημιουργία, ένα έργο τέχνης και να μείνει  για πάρα πολύ καιρό σε άριστη κατάσταση.

 Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και για αυτό μπορείτε να δείτε τι λένε οι πελάτες μας στο FaceBook με τις ατελείωτες κριτικές τους αλλά και στα βίντεο που δημοσιεύουμε στη σελίδα μας.

Τα τελευταία 30 χρόνια έχουμε σχέση με τα σκυλάκια, είτε στον τομέα της εκπαίδευσης, είτε στον τομέα της δημιουργίας και διατήρησης ξενώνα φιλοξενίας.  Αυτή μας η αγάπη να ασχολούμαστε σε καθημερινή βάση με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, είναι που μας οδήγησε να δημιουργήσουμε το DOGS’ KINGDOM.      


Στο  χώρο μας που βρίσκεται στην Άνω Κυψέλη, ο αγαπημένος σας φίλος θα βρει προϊόντα για την καθημερινή του διασκέδαση και διατροφή, αλλά και την υγιεινή του.  Κύριο μέλημά μας η Groomingπεριποίηση του αγαπημένου σας τετράποδου, αλλά και η συνεργασία μας με επώνυμες εταιρίες για την παροχή προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας. 

Η πολυετής εμπειρίας μας με  τους σκύλους μας δίνει τα εχέγγυα για μια  σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με το τετράποδό σας, για μια περιποίηση στον  φροντισμένο χώρο μας, χωρίς φάρμακα, χωρίς ηρεμιστικές ουσίες, χωρίς πόνο !  Ο αγαπημένος σας φίλος θα απολαύσει κοντά μας την 
spa περιποίησή  του, όπως το έχουν κάνει μέχρι σήμερα εκατοντάδες σκύλοι στο σαλόνι ομορφιάς μας.  Η Grooming  σχέση μας με το σκύλο σας θα αναπτύξει ακόμα  περισσότερο τη δική σας σχέση μαζί του και σαν Groomer με εμπειρία, ακόμα και οι δύσκολες περιπτώσεις αποδεικνύονται καθημερινότητα.

O χωρος μας είναι ειδικά εξοπλισμένος και διαμορφομένος σύψφωνα με τις ευρωπαικές  οδηγίες pet grooming των European Grooming Association & Hellenic Grooming Association.

Σας περιμένουμε λοιπόν στην Άνω Κυψέλη, στο κατάστημα pet που διαθέτουμε για μια Groomingαπόλαυση του σκύλου σας.

Το να είμαστε Groomer δεν είναι επάγγελμα για εμάς, αλλά λειτούργημα απέναντι στον καλύτερό σας φίλο. O πελάτης μας μπορεί κατά τη διάρκεια της περιποίησης του κατοικίδιού του να παρακολουθεί την όλη διαδικασία.

 
Επίσης να επισημάνουμε πως όλα τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε αποστειρώνονται σε ειδικό αποστειρωτή και τηρούμε όλους τους κανόνες υγιεινής.
 
  • Ειδικές τιμές για φιλοζωικές και αδέσποτα
  • Κόψιμο νυχιών δωρεάν
  • Δωρεάν καλλωπισμός για τα κουτάβια σας ηλικίας έως 4 μηνών
  • Πάντα θα έχετε από εμάς συμβουλές για την περιποίηση του κουταβιού σας ή του κατοικιδίου σας.

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί το  καθαρό μετάξι, τα αιθέρια έλαια και 15 άλλα προϊόντα με βιταμίνες να μπαίνουν επάνω στην τρίχα του τετράποδου φίλου μας ;

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως το νερό που κάνουμε μπάνιο τους μικρούς μας φίλους  είναι φιλτραρισμένο και οξυγονώνετε ;

Θα μπορούσε κανείς να φανταστεί πως έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε 15 κολόνιες και αρώματα για μετά τον καλλωπισμό ; 

Και όμως η αγάπη και το πάθος δεν λείπουν ποτέ από τον καλλωπισμό του μικρού σας φίλου από το σαλόνι ομορφιάς στο οποίο κυριαρχεί η ποιότητα σε συνδυασμό με τα καλύτερα και πιο αγνά προϊόντα της αγοράς, έτσι ώστε ο κάθε καλλωπισμός να είναι μια δημιουργία, ένα έργο τέχνης και να μείνει  για πάρα πολύ καιρό σε άριστη κατάσταση.

 Είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα και για αυτό μπορείτε να δείτε τι λένε οι πελάτες μας στο FaceBook με τις ατελείωτες κριτικές τους αλλά και στα βίντεο που δημοσιεύουμε στη σελίδα μας.

GROOMING ACADEMY

image

DOGS' KINGDOM - Grooming Academy

Αν αγαπάτε πραγματικά τα ζώα και θέλετε να συνδυάσετε την αγάπη σας  με ένα επάγγελμα που μπορεί να σας δώσει υψηλές αποδοχές, τότε η λύση είναι το DOGS KINGDOM.
Σε εμάς, στην μεγαλύτερη και εμπειρότερη σχολή κομμωτικής για σκυλάκια,  θα μάθετε σωστά όλη τη θεωρητική γνώση που χρειάζεστε αλλά και την πρακτική που θα σας απογειώσει.
Ολοκληρώνοντας τις σπουδές σου στα DOGS KINGDOM  θα μπορείτε να δουλέψετε δίπλα σε καταξιωμένους groomers ή να τολμήσετε να κάνετε το επόμενο βήμα, δημιουργώντας τη δική σας επιχείρηση.

DOGS KINGDOM

Καυκάσου 176, Άνω Κυψέλη 11364

Τηλ. 210 8627678 – 6938 636 667

Ποια προγράμματα σπουδών θα βρείτε στη σχολή του DOGS KINGDOM :

 

  • HELPER: εδώ θα εκπαιδευτείτε στον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε τους μικρούς μας φίλους, πώς κάνουμε το μπάνιο και το στέγνωμά τους, ξεκόμπιασμα και προκούρεμα αλλά και τον καθαρισμό των αυτιών και την περιποίηση των νυχιών τους.

 

  • BASIC: Εκτός από όλα τα παραπάνω θα μάθετε πώς να κουρεύετε με τη μηχανή και να καλλωπίζεται τους φίλους μας, ανάλογα πάντα με τη ράτσα τους. Επίσης θα εκπαιδευτείτε στην ολοκλήρωση του κουρέματος στο κεφάλι αλλά και του καλλωπισμού με ψαλίδι.

 

  • ADVANCE: Θα μάθετε τα κουρέματα για όλες τις ράτσες αλλά χτένισμα και κούρεμα για γάτες. Επίσης θα δείτε όλες τις τεχνικές με ψαλίδι, ξεκομπιάσματα και stripping.

 

- Επίσης, θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό πως πραγματοποιούμε:

 

  • Σεμινάρια διαχείρισης κομμωτηρίου και pet shop
  • Σεμινάρια για τον σχεδιασμό και το στήσιμο εκ του μηδενός του  κομμωτηρίου σας.
  • Ειδικά σεμινάρια με εκτροφείς 

Τηλεοπτικές παρουσίες

Επειδή το DOGS KINGDOM δεν είναι απλά ένα κομμωτήριο...


Θελετε να μαθαινετε τα νεα μας ;

Δώστε παρακάτω τα στοιχεία σας για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας


ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΒΡΙΚΟΜΑΣΤΕ


ΚΟΥΡΕΜΑ - ΜΠΑΝΙΟ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ

Καυκάσου 176
Άνω Κυψέλη,  113 64        

τηλ. 210 8627678 
κιν. 6938636667
dogskingdom@gmail.com